Flevum.

Frank Schouten
06-54386717
fschouten@flevum.nl

Kerklaan 17
2282 CD Rijswijk

 

www.flevum.nl

www.flevumgolf.nl

Flevum | Het netwerk voor MKB in Nederland


Met ruim 15 jaar vezorgt Flevum een landelijke businessclub met regionale betrokkenheid. Door middel van een uitgebreide jaarprogramma worden deelnemers (leden en introducés) intensief ondersteunt bij de versterking en vergroting van hun business omgeving.

Door een hechte interne en externe samenwerking en door optimale communicatie met alle leden ontwikkelt en implementeert Flevum op maat gesneden netwerkactiviteiten.

De businessclub van Flevum heeft een uitgebreid ledenbestand en weet als geen ander bedrijfsdoelstellingen aan elkaar te koppelen. “Kennis is macht” wordt in de 21ste eeuw vervangen door “Kennis delen is kracht”, de toekomst is aan de netwerkorganisatie.

Flevum bestaat uit meerdere netwerkstructuren:

Flevum Forum Network | MKB bedrijf
Flevum Executive | (middel)Groot bedrijf
Flevum Corporate | Corporate bedrijf


Kom kennismaken

U bent van harte uitgenodigd om geheel kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met Flevum. Dit kan in uw eigen bedrijfslocatie provincie of in een provincie waar u acteert. Met zo'n 15 tot 20 meeting per maand bent u vast wel eens in de buurt om een netwerkbijeenkomst van Flevum bij te wonen.

Mail Michael Juten, managing partner Flevum Zuid-Holland, om een netwerkbijeenkomst in te plannen.


Specialisme

Business club, Connecting Companies, Ontmoeten, Verbinden, Netwerken, Zeilen, Golf, Haringparty Rotterdam

Doelstelling Flevum Zeilregatta

Flevum organiseert voor haar leden en geinteresseerden jaarlijks op de laatste vrijdag van augustus de zeilregatta voor MKB ondernemingen. Tijdens deze regatta brengen wij accountmanagers, salesmanagers, hr-managers, ondernemers en DGA's samen om te netwerken, te zeilen en te borrelen en dineren. Deze zeildag kan ook uitermate goed ingezet worden voor een teambuilding event of een relatiedag voor uw (beste) klanten.

Doelgroep Flevum Zeilregatta

Of u nu ZZP’er, accountmanager, sales manager, ondernemer of groot aandeelhouder van een multinational bedrijf bent, u bent van harte welkom tijdens de regatta, ook als u geen lid bent van Flevum!

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen:

- Opstapper : U wordt willekeurig ingedeeld (uiteraard kijken wij naar uw profiel en die van de anderen aanboord). Afhankelijk van voldoende opstapmogelijkheden kunt u als opstapper mee.

- Partnerpakket: Uw bedrijf krijgt een volledig verzorde dag voor 6 personen. Voor meer informatie klik hier: partnermogelijkheden.

- Eigen zeilboot: U kunt zich inschrijven met uw eigen boot. U draagt de verantwoordelijk voor een goede zeilboot voor u en uw gasten.

Inschrijven kan hier.

Partner Afbeeldingen


Laatste Nieuws.

Inschrijven nu mogelijk

Lees verder...

Terugblik regatta 2019

De elfde editie van de Flevum Zeilregatta was weer een succes.  Schitterend weer en prettige wind, naast de gezellige deelnemende...

Lees verder...

Overhandiging trofee

Vandaag de schitterende wissel trofee van de Flevum zeilregatta afgeleverd bij de winnaar van 2018 team Dockbite. Jasper Weeteling nam...

Lees verder...